Blog

Persoonlijk Leiderschap en Authenticiteit
persoonlijk leiderschap

De dans van leiden en volgen (2)

Vier elementen van leiderschap

Gisteren nam ik deel aan een tangoworkshop, de dans die me altijd inspireert en aan het denken zet over het meest boeiende thema in mijn werk: leiderschap. Hoewel ik in mijn dagelijks leven vaak de leiding heb, was het leiden in de dans een nieuwe uitdaging.

verder lezen
sterk team

Nieuwe samenwerkers gevraagd

Vijf tips voor teams

Persoonlijk leiderschap en gezamenlijk gedragen verantwoordelijkheid maken dat organisaties een sterke identiteit hebben en tegelijkertijd veerkrachtig zijn. Juist in deze onzekere tijd

verder lezen
werk ontspanning begeleiding

Vakantiewerk

Ontspanning vinden in je werk

Ik hoor veel mensen zeggen dat de vakantie altijd te kort is. Voor sommigen is het een pose, maar regelmatig schuilt er waarheid in.

verder lezen
leidinggeven gelijkwaardigheid

De dans van leiden en volgen

Leidinggeven vanuit gelijkwaardigheid

Ik ben dol op de Argentijnse tango. Een dans waarin de creativiteit en passie van twee mensen samenkomen tot één geheel. Als ik de tango dans kom ik los van dagelijkse beslommeringen, uit mijn hoofd en in mijn lijf, gedachtes verdwijnen.

verder lezen
werkgever ziel

Ons belangrijkste werk

Je ziel als werkgever beschouwen

Een citaat van Marianne Williamson is al een aantal jaren een richtingwijzer voor me. Drie zinnen die helpen om de juiste balans te bewaken in mijn leven.

verder lezen
persoonlijke groei moestuin

Moestuinpotjes

Mannelijk en vrouwelijk principe van groei

Sinds een paar weken spaar ik van die moestuinpotjes van de Appie. Als een kind zo blij ben ik er mee. Ik sta dagelijks naar die potjes te turen en geef ze zorgvuldig water als de grond te droog is. Fascinerend hoe dat proces gaat, het wekt mijn nieuwsgierigheid.

verder lezen