LOOPBAAN BEGELEIDING

Werk vinden dat op je lijf geschreven is

Focus

Werk dat werkelijk bij je past geeft je energie en houd je vitaal. In zulk werk kun je je meest natuurlijke kwaliteiten en je energie inzetten voor wat jij werkelijk belangrijk vindt. Ik geloof erin dat het mogelijk is werk te hebben dat je op het lijf geschreven is. In een loopbaantraject onderzoeken we samen wie jij van nature bent, je innerlijke waarden, je talenten en wat jou inspireert. Zo krijg je focus in jouw zoektocht naar je (nieuwe) plek.

Eigen keuzes

Loopbaanbegeleiding is maatwerk. Het onderzoeken van je werkverleden /biografie, de keuzes die je hebt gemaakt in opleiding en werk en je motivatie daarvoor zijn daar onderdeel van. We staan ook stil bij de betekenis die werk voor jou persoonlijk heeft en de wijze waarop je daar uitdrukking aan wilt geven in de context van de rest van je leven. Zodat je een keuze van binnenuit kunt maken voor de aard en de omvang van je werk.

Nieuwe energie

Een loopbaantraject hoeft niet altijd te betekenen dat je een andere functie of werkgever zoekt. Wanneer je het plezier in je werk bent kwijtgeraakt, oververmoeid thuis komt uit je werk of tegenzin ervaart, is een loopbaantraject zinvol. Je neemt jezelf èn je werk onder de loep. Het is vaak verrassend welke sleutels je bij jezelf kunt vinden. Je krijgt hernieuwde energie in je huidige werk.

In je werk kun je tot expressie brengen wie je bent

Samenspel

Persoonlijk contact is de basis in mijn manier van werken. Ik spiegel je daarin op een liefdevol confronterende manier. Zo wordt je zoektocht een samenspel. Het onderzoek dat je aangaat krijgt diepgang doordat ik nieuwsgierig ben naar wat jou beweegt. Ik heb oog voor wat mensen in essentie te bieden hebben. Ik daag je uit om dat tot bloei te brengen en stimuleer je om over drempels heen te stappen.

Ruimte

Jij krijgt de ruimte om belemmerende overtuigingen en patronen te onderzoeken. Ik maak gebruik van lichaamswerk, visualisaties en loopbaanopstellingen, zodat je in contact komt met wat dieper van binnen bij je leeft. Als begeleider kun je van me verwachten dat ik je zonder oordeel ruimte geef om tot eigen inzichten te komen, maar ook dat ik je met respect en waarachtigheid teruggeef wat ik van je zie. Ik help ook bij het concreet maken van vervolgstappen.

'Als je doet waar je zelf het meest blij van wordt,
heb je tegelijkertijd de grootste betekenis
voor de wereld om je heen'

Supervisie voor vakgenoten

Ondersteuning vakgenoten

  • 25 jaar ervaring als coach, trainer & organisatieontwikkelaar
  • Opleider van coaches bij het ITIP
  • Zelfontwikkeling is de basis voor helperschap
Coaches en trainers, welkom voor 1 of meerdere supervisiesessies

Neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek

Vanuit mijn liefde voor het vak, waarin medemenselijkheid en professionaliteit samenkomen ondersteun ik graag vakgenoten.

De diepte in

Die ene vraag stellen die op het puntje van je tong ligt. Welke drempel moet je dan zelf over?

Je methode of jijzelf?

Loskomen van een vaste werkwijze geeft energie. Durf je jezelf meer te laten zien als mens?

Jezelf tegenkomen

In het werken met mensen ontmoet je jezelf. Ontdek waarin je cliënten een spiegel zijn voor jou.

Eigenheid

Hoe blijf je jezelf in contact met hulpvragers. Wat van jou doet mee in het werk en wat niet?

Teamcoaching

In het werken met een groep doet de onderlinge dynamiek mee. Daarmee kun je leren werken.

Ervaringsgericht

Een goed gesprek geeft inzicht. Lichaamswerk, visualisatie of opstellingen laten het ook echt voelen.